Nya restriktioner

Hej!

Den ökade smittspridningen av coronaviruset gör att hårdare restriktioner har införts. Från och med den 12 jan får man endast träffas 50 personer i allmänna sammankomster om man inte har vaccinationsbevis. Därför har vi beslutat att från och med nu på söndag, den 16 januari, införa vaccinationsbevis för att delta i våra samlingar. Det känns tråkigt men nödvändigt att ta det här beslutet eftersom vi vill kunna vara fler än 50 personer på våra gudstjänster.

Detta innebär att alla som är över 18 år behöver ha ett giltigt vaccinationsbevis att visa vid entrén. Detta går att ladda ner i sin telefon eller kan man få ett sådant utskrivet. Om ni vill ha hjälp med detta så kontakta mig (073 636 85 90). Under nästa vecka (måndag - fredag) kommer även någon av oss i teamet finnas i kyrkan kl. 10 för den som vill ha hjälp med att få fram sitt vaccinastionsbevis.

Vi kommer även ha en enklare fika efter gudstjänsten där man blir serverad vid borden för att undvika köer och trängsel.

För dig som inte kommer ha möjlighet att komma på våra samlingar hänvisar vi till predikan som läggs ut på hemsidan i början av veckan.


Om du har frågor och funderingar, tveka inte att höra av dig till mig.

Guds rika välsignelse till dig!
/ Sofia Holst, teamledare och pastor