Vi gör!

Vi gör massor varje vecka - både i kyrkan, i hemmen och online. Häng gärna med!

Barn & Unga

Vi är glada över förtroendet, att ha ett stort barn & ungdomsarbete. Skatten, Bricks, Bricks XL, UG och smågrupper är några av de mötesplatser och grupper där barn och unga möts.

Läs mer om Barn och Unga!

Integration & Socialt arbete

Vi tycker att integration, mångfald och socialt arbete är viktigt. Därför har vi skapat mötesplatser där människor kan mötas, bli sedda, träna svenska och få möjlighet att samtala.

Mer om vårt integrationsarbete

Gudstjänster

Varje söndag firar vi gudstjänst tillsammans. Rytmen av gudstjänster är själva hjärtslagen i församlingens liv. Dit får vi ta med våra liv i befintligt skick. Varje vecka året om möts vi för att låta Guds kärlek och vilja forma våra liv.

Våra gudstjänster är öppna för alla!

 

Läs mer om våra gudstjänster och samlingar

Bön & Smågrupper

Vi tror att bön har betydelse. Vi tror också på den lilla gruppens betydelse i vardagen. Läs mer här om vårt smågruppsarbete och våra olika bönesamlingar.

Läs mer här!

Seniorer

Vi vill vara en kyrka för alla generationer! Här finns mer information om samlingar som riktar sig till du som är senior!

Läs mer här!
seniorer

Mission

Vi är engagerade på många platser runt om vår värld. Mission är en del av församlingen DNA och vi är stolta över att stötta projekt och missionärer både i Sverige och utomlands.

Vill du veta mer? Kontakta rikard.holst@ostermalmskyrkan.nu

Vill du ge en gåva? Swisha till 123 004 02 79 (missionskassan)

Läs mer

Alpha

Alpha är ett kurskoncept där man tillsammans utforskar grunderna i den kristna tron. Kursen riktar sig särskilt till den som är nyfiken på kristen tro men har även mycket att ge den som vill få mer att ”stå på” i sin tro.

Läs mer om Alpha här!

Uthyrningar

Vi hyr gärna ut våra lokaler för föreläsningar, konserter, sammanträden, kalas och minnesstunder.

 

Hyr vår lokaler

Erikshjälpen Secondhand butik

Vi är stolta delägare i Erikshjälpen Secondhand butik Kristianstad, som ligger på Karlsgatan 47. Tillsammans göra vi skillnad för världens barn.

Läs mer här om Erikshjälpen Kristianstad

SFI

På kyrkans ovanvåning bedriver Hyllie Park Folkhögskola, SFI undervisning.

Läs mer här om SFI Kristianstad

Engagera dig!

Vill du engagera dig i församlingens arbete?

Kanske har du tid över till att vara med och servera vid bokning? Kanske vill du bli volontär i vår secondhandbutik? Kanske är du en fena på ljud, ljus och bild? Kanske längtar du efter att träffa nya människor, träna svenska med nysvenskar och dela med dig av din erfarenhet av det svenska samhället?

Prata med någon av våra pastorer eller skicka ett mail till info@ostermalmskyrkan.nu så hjälper vi dig vidare! Här finns många möjligheter!