Kom och var med!

Varje vecka är det massa kul grejer som händer i kyrkan just för barn och unga! Läs mer här nedan!

Församlingens barn- och ungdomsarbete sker genom föreningen ÖBU (Östermalmskyrkans barn och ungdom) som är en del av storförsamlingen. Vill du stötta ÖBU genom att ge en gåva?
Ge via bankgiro: 5740-0863
Ge via swish: 1230646521

Skatten

Skatten är barnens egna gudstjänst. Spännande bibelberättelser, bön och roliga aktiviteter. Söndagar i samband med gudstjänst.

Skatten har sommaruppehåll. Välkommen igen söndagen den 28 augusti kl 11:00.

Bricks

Bricks är en smågrupp för barn i åk -4. Vi träffas, har andakt, lär känna varandra och hittar på roliga saker tillsammans. När? Fredagar kl 18.00 jämna veckor.

Bricks har sommaruppehåll. Välkommen igen efter sommaren.

Bricks XL

Bricks XL är en smågrupp för barn i åk 5-6. Vi träffas, har andakt, lär känna varandra och hittar på roliga saker tillsammans. När? Fredagar kl 18.00 jämna veckor.

Bricks XL har sommaruppehåll. Välkommen igen efter sommaren!

UG (Ungdomsgruppen)

UG (Ungdomsgruppen) är för ungdomar i åk 7 och uppåt. Vi träffas och umgås, har andakt och ber och spelar en hel del Kahoot och andra roliga spel. När? Fredagar kl 19.30.

UG har sommaruppehåll. Välkommen igen efter sommaren!

UngdomsSmågrupper

Ungdomarnas smågrupp är gruppen där unga i åk. 7-9 träffas. Vi pratar, delar livet med varandra och ber ihop.

Vill du veta mer?

Kontakta pastor Bernhard Svanström