Kom och var med!

Varje vecka är det massa kul grejer som händer i kyrkan just för barn och unga! Läs mer här nedan!

Församlingens barn- och ungdomsarbete sker genom föreningen ÖBU (Östermalmskyrkans barn och ungdom) som är en del av storförsamlingen. Vill du stötta ÖBU genom att ge en gåva? Postgironummer: 376571-6

Skatten, för barn 3 år och äldre. Söndagar under gudstjänsten.

UG, ungdomsgruppen för ungdomar åk 7 och äldre.

Kontakta vår ansvariga för barn & unga  Johannes Schölin för mer information kring hösten.

Skatten

Skatten är barnens egna gudstjänst. Spännande bibelberättelser, bön och roliga aktiviteter. Vi träffas i två grupper: Stora gruppen (åk 3-6), och Lilla gruppen (barn upp till åk 2) När? Söndagar kl 10.30 via Teams. Kontakta Rikard för länkinbjudan!

Bricks

Bricks är en smågrupp för barn i åk 3-4. Vi träffas, har andakt, lär känna varandra och hittar på roliga saker tillsammans. När? Fredagar kl 18.00 jämna veckor.

Bricks XL

Bricks XL är en smågrupp för barn i åk 5-6. Vi träffas, har andakt, lär känna varandra och hittar på roliga saker tillsammans. När? Fredagar kl 18.00 ojämna veckor.

UG (Ungdomsgruppen)

UG (Ungdomsgruppen) är för ungdomar i åk 7 och uppåt. Vi träffas och umgås, har andakt och ber och spelar en hel del Kahoot och andra roliga spel. När? Fredagar kl 19.30.

UngdomsSmågrupper

Ungdomarnas smågrupp är gruppen där unga i åk. 7-9 träffas. Vi pratar, delar livet med varandra och ber ihop. När? Söndagar, ojämna veckor.

Vill du veta mer?

Kontakta Rikard Holst – rikard.holst@ostermalmskyrkan.nu eller Johannes Schölin – johannes.scholin@gmail.com för mer information om vårt arbete med barn och unga!